Tüdőgyulladás gyanúval pulmonológushoz vagy belgyógyászhoz menjek? Apun kívül nincs más rokonom, vele ilyeneket meg nem lehet megbeszélni.
A háziorvoshoz menj - miért lenne kilöve) -, ö átutal a megfelelö szakrendelésre.
Ha viszont végképp nem tudsz a háziorvoshoz fordulni akármilyen okból is, akkor este menj be az kórházi ügyeletre, ott is memg tudnak rendesen vizsgálni.
A kérdésedre kaptál választ, jó párat.
Háziorvoshoz kell menned. Ő ad majd beutalót. Beutaló nélkül úgy sem mehetsz sem pulmonológushoz sem belgyógyászhoz. A háziorvos egy rövid vizsgálat után eldönti, hogy hova ad neked beutalót.
Akkor leírom.Azért kilőve a háziorvos,mert a múltkor is ott szedtem össze a dolgokat,és hetek óta szenvedek vele.Más miatt mentem akkor.Viszont a sok betegtől pillanatok alatt összeszedtem a betegséget,nagyon gyenge az immunrendszerem.Nem mehetek oda beszedni még valamit,amikor még most sem gyógyultam meg,sőt úgy néz ki vannak szövődményeim is.Fül-orr-gégész is mondta mostanában ne nagyon menjek oda.
Apámat meg nem érdekli,mert csak a saját dolgai érdeklik,jelen esetben a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!