Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valeriana night?

Valeriana night?

Figyelt kérdés
Van valakinek valami tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban? SOSben kellene. Tényleg tudok majd aludni tőle? Éjjszakás műszak után egyszerűen nem tudok elaludni.

2017. ápr. 12. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem segített.
2017. ápr. 12. 08:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg más vénynélkül kapható gyógyszer?
2017. ápr. 12. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tavaly szedtem - volt egy rosszullétem egyik este és utána minden este ráparáztam, hogy nem ismétlődik-e meg, úgyhogy nem tudtam elaludni. Azért próbáltam ezt, mert nem vagyok a nyugtatók híve, de mivel ez gyógynövény kivonat kipróbáltam. Nekem abszolút bevált, úgy kiütött elsőre mint akármelyik szintetikus. (lehet hogy volt benne placebo hatás is) Szóval szerintem nyugodtan próbáld ki. Legrosszabb esetben még mindig válthatsz másikra ha nem működik, de szerintem jó lesz az.

A vénykötelesek közül anyukám az eleniumot szokta nagy ritkán. Neki például az jött be.

2017. ápr. 12. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!