Érdemes lenne le epilálni a kezemet?
Figyelt kérdés
nem olyan szőrös,de zavar.kb hány nap mulva kezd visszanőni ?2010. máj. 13. 14:01
1/4 anonim válasza:
Nekem sem nagyon feltűnő, de kipróbáltam egy kis részen és sokkal ritkább lett mikor elkezdett visszanőni. Én is teljesen leszeretném szedni csak erőt kell vennem magamon.
Szerintem ha zavar téged akkor érdemes.
kb.2-3hét volt mire elkezdett visszanőni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
még várok válaszokat!:)
2010. máj. 13. 14:15
3/4 anonim válasza:
én évek óta gyantázom nyáron. nem nagyon szőrös amúgy,szóval nem ilyen hosszú,vagy nagyon vastag,de szebb anélkül. 4 hetente szoktam. nem erősödött semmit.amikor nődögél úgy tűnik,mintha,de amikor teljesen visszanő,ugyanolyan ,mint volt,nem lesz szőrösebb.
4/4 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor epiláld nyugodtan. :) Nekem 2 hét utűn kezdett visszanőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!