Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért van szempil...

A férfiaknak miért van szempillája?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Amiért a nőknek is van.
2010. máj. 12. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Úristen... ezt tuti egy szőke nő tette fel. (Legalábbis agyilag nagyon szőke)

"Szempillánk funkciója talán mindenki számára ismert: a szembe hulló idegen testektől óvnak, illetve a túl sok fénytől árnyékolnak."

2010. máj. 12. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Már azsem lehet nekünk? 1 üveg sör, kanapé, Tv, Foci és ennyi? Na nemár! Én szempillát is kérek!
2010. máj. 12. 21:53
 4/8 anonim válasza:
11%

a szőke nőzés nagyon lejárt már és béna...

a szempilla nem a nők sajátossága :)

2010. máj. 12. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
És a nőknek mi a fenének nő a lábukon szőr?
2010. máj. 12. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem is divatból mondom, de most komolyan... Aki ilyen kérdést tesz fel, az kb. vagy egy ovis kisgyerek, vagy annyira szörnyen buta, hogy saját magától nem tud rájönni erre... gondolom azért emelte ki, hogy a férfiaknak, mert szerinte a nőknek is azért van, hogy szebb legyen a szemük és legyen mit kifesteni. Másra nem tudok gondolni. Mert még ha a funkcióját kérdezi, de hogy a férfiaknak miért van...

Na mindegy! Lepontozni meg nyugodtan lehet, ha ebben örömötöket lelitek, de ha visszaolvastok, senki nem írt egy értelmes választ sem, én viszont leírtam a kérdésre a választ. Minden jót!

2010. máj. 12. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
3%
22:02 szerintem te a szőke nőzés miatt lettél lepontozva
2010. máj. 12. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínű. Csak odáig tudták elolvasni a válaszomat. Na de sebaj. Én leírtam a választ, a többi nem érdekel. De ahogy látom, valaki hobbiból pontozgat le, mert szinte mindenki le van húzva.
2010. máj. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!