Mitől járok ennyit vécére?
2 napja folyamatosan wc-re jarok... Tegnap tobb, mint 50x voltam pisilni (kisebbtol a nagyobb mennyisegig) es 5-6-szor is volt szekletem, nagyobb mennyiseg. Epp dupla szabadnapom volt de igy a munkahelyemen meg fogok őrülni. :( Nem ittam es ettem maskepp, mint szoktam. Ejszaka is csak hanykolodok az agyban. :(
29/N
Ezek a tünetek nagyon kellemetlenek.
Mindenképp fordulj orvoshoz, azonnal!
Akkor is ha már nem ilyen erősek.
Én kb 3x-4x pisilek egy átlagos napon. De 50x??? Az nem normális!!!!! Tényleg azonnal orvos!
Lehet csak egy szimpla fájdalomtalan felfázás, de a széklet mennyiség megnövekedéséből azt gondolom, hohy sajnos több.
Azt még jó lenne tudni, hogy terhes vagy-e?
A terhesség 16.-odik hetéig a szervezet mindent kidob magából ami a pocaklakónak nem egészséges. Ez a sűrű vizelet és széklet ürítéstől a hányáson keresztül, egészen az intenzív osztályig elfajulhat.
Volt olyan ismerősöm, aki borzasztóan túlsúlyos volt a második gyereke megfoganása előtt. Megfogant a gyerek, a 16.-odik hétig minden jött ki belőle mindenhol, a veséi leálltak, már gépek tartották az intenzíven életben, és aztán ahogy belelépett a 16.-odik hétbe, mint amit kettévágtak. Egészséges a baba mama azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!