Hogyan csinálhatnék hasmenést?
Figyelt kérdés
Nehezen wczek és gondolkoztam hogy hogyan tudnák hasmenést csináni? Előre köszönöm a segítséget2017. ápr. 5. 21:27
1/8 anonim válasza:
Először próbálkozz otthoni praktikákkal.
Igyál több folyadékot, egyél több rostban gazdag gyümölcsöt (barack, körte, szilva).
Egyél minél változatosabban, vitaminban gazdag ételeket.
Megoldás lehet, ha minden reggel eszel 1-2 evőkanállal szilvalekvárt, vagy elnyammogsz néhány szem aszalt szilvát, aszalt őszibarackot.
A csokoládét, banánt kerüld mert ezek inkább székrekedést okoznak, a keményítő tartalmuk miatt.
2/8 anonim válasza:
extrém esetben hashajtó, egyébként egyél lekvárt
3/8 anonim válasza:
Próbáld ki az ártatlan gomba penészt.
4/8 anonim válasza:
nekem a banán mindig beválik, nem értem, másnak miért okoz székrekedést.
amúgy magnéziumtól hamar fogsz kakálni (de vigyázz, ne adagold túl).
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm💜 várok még válaszokat
2017. ápr. 5. 23:05
6/8 anonim válasza:
Magnézium az jó. Gyógyszertárban pár száz Ft-ért tudsz venni magnézium szulfátot. (Keserűsót), 10 dkg olyan 300 Ft. Rossz íze van, de az arra való. Ricinus olajat is tudsz venni gyógyszertárban, az sem drága.
7/8 anonim válasza:
jó, de vigyázz, nem kell olyan sokat enni a magnéziumból. lehet kapni olcsó magnéziumtablettát, a napi adag 1 db. ha 2-t beveszel, már meglesz az eredménye. nspi 2-nél ne egyél többet belőle. ha nagyon makacs a kaki, akkor is, ha pár napig szedsz belőle 2-t, tuti meglesz az eredménye. de ez persze nem azt jelenti, hogy mindig dupla adagot kell belőle bevenni. nem szabad túladagolni. de ha 2-3 napig napi 2-t veszel be, az nem fog megártani.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon💜💜💜
2017. ápr. 11. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!