Szálkásítani szeretnék, de bizonytalan vagyok, hogy jó -e az edzéstervem?
Sziasztok:)
17/l vagyok, szálkásítani szeretnék. Szerencsére tudok minden nap konditerembe menni, és úgy gondoltam, hogy egyik napon erősítek, a másikon aerob-anaerob váltakozásos mozgásokat végzek, és így ezek váltogatnák egymást minden másnap.
Az utóbbit így csinálom: 10 perc szobabicikli, 10 perc taposógép, utána futópadon 10 perc tempós gyaloglás, 20 perc gyors kocogás, majd levezetésnek megint 10 perc tempós gyaloglás. Ez így összesen 60 perc, és az elején a tekerésnél meg a taposásnál is igyekszem váltogatni, hogy egyenletesen mozgok, vagy intenzívebben. Elvileg így a zsírégetés hatékonyabb.
A közbeeső napokon pedig igyekszem minden izomcsoportomat egy kicsit megdolgoztatni.
Próbálok egészségesen enni is, bár nem igazán értek hozzá, ebbe még bele kell jönnöm.
Van valami alapvető probléma ezzel a tervvel, bármi, amit rosszul hiszek, amin változtatni kellene, vagy olyasmi, amivel ki tudnátok egészíteni ezeket? Nagyon köszönöm a konstruktív válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!