Nincsen szaglásom mit csináljak?
Figyelt kérdés
15éves vagyok 11 évesen volt egy balesetem amikor eltört az orrom. Lefejeltem egy vascsövet😂 nagyjából helyre lett rakva de orvoshoz 3 hét után mentünk vele. Nagyon kis mértékben érzek szagokat. Szinte csak a legdurvábbakat mint az aceton égett kaja de azt se mindig XD. Egyáltalán nem aggódom de esetleg ha valaki tudná h mi az oka. Legszembetűnőbb múlt hétenvolt amikor elvittek minket az állatkertbe. Voltak kis fekete dobozok és szag alapján meg kellett mondani mi micsoda mindenki egyből vágta de én semmit nem éreztem. Vagy amikor az avon meg egyéb szépségápolási cégnek vannak parfümös újságai. Közelről inhalálom az elvileg erős férfi parfümöt de semmi XD. Összefoglalva az érdekelne h ez lehet e genetika vagy a baleset esetleg jár e valaki hasonló cipőbe.2017. ápr. 4. 21:04
1/1 anonim válasza:
Szia!
Igen lehet a baleset miatt. Genetikai probléma ritkább illetve idegi eredetű sérülés/probléma is felmerülhet. Fej-agy trauma illetve szaglásért felelős terület sérülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!