SOS! Most mit tegyek?
A hétvégén megyünk a barátommal kirándulni az erdőbe!
És nem tudok bokorban pisilni!
Nekem guggolva egyszerűen nem megy! :(
Wc biztos nem lesz sehol!
Az egész túrát meg nem fogom kibírni pisilés nélkül! :(
Most mit tegyek?
Nem az a gond inkább, hogy nem szeretnél ilyesmit a barátod előtt elvégezni?
Hidd el, ha visszatartod, sokkal több problémád lehet, mint a bokorban pisiléstől, vagy attól, hogy / esetleg / meglát valaki.
Valóban,nem szeretném ezt a barátom előtt!
Más túrázók megláthatnak!
Ha széthúzom,akkor meg lepisilem a kezem! :(
Vigyél kéztisztító kendőt, vagy fertőtlenítő zselét.
Ha nem zúdítod ki magadból ezerrel a folyadékot, akkor nem fog hozzáérni a ruhádhoz.
Látszik, hogy fiatal vagy, mert ez a mi időnkben nem okozott túl nagy gondot.
Mostmár azért zöldülnek a bokrok, be lehet bújni úgy mögé, hogy az ég világon nem lát meg senki.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy "úristen pisilnem kell MOST!" és akkor azonnal keresel egy helyet, hanem úgy, hogy "fúhaa... lassan pisilnem kéne, elkezdek nyitott szemmel járni". Na és amikor meglátom a tökéletes pisilő helyet, akkor lecsapok. :D
Imádom egyébként, olyan szabad érzés! Ha utazunk valahova is szívesebben állunk meg egy útszéli bozótosban mint egy benzinkút mocskos wc-jében.
A helyes technika pedig a megfelelő terpesz megválasztása, amiben még tudsz elég mélyen guggolni, de képtelenség, hogy lepisild magad. Minél közelebb van az alsó feled a földhöz, annál kisebb a valószínűsége, hogy bokán pisiled magad. :) Ha kellőképpen laza talajú közeget választasz, valamint nem erőltetve tolod ki magadból a tolni valót, akkor pedig fröcskölődés sincs. A gödörásás egy pisi kedvéért pedig egyenesen baromság, ezt is csak férfi írhatta...
Szóval a megfelelő pozíció megtalálása után egyszerűen csak úgy tartod a gatyádat, hogy lásd merre megy a sugár és ha véletlenül irányt kezdene véteni, akkor ugye gyorsan betudod nyomni a stop gombot, szóval igazából én ezt nem látom akkora problémának.
Összességében szerintem poén. A második randink volt erdei kirándulás a párommal és igen, bezony kijelentettem, hogy nekem pisilnem kell. Onnantól kezdve női szemmel kémlelte ő is a potenciális pisilő helyeket. Mivel kifejezetten alkalmas bozótos nem volt, ezért egy gazos kanyart néztem ki, ő pedig udvariasan elfordult addig. Semmi ciki nem volt benne. Azóta már rengeteget voltunk együtt túrázni és olyan is volt, hogy más társaság látott meg miközben húztam fel a gatyámat éppen, dehát kit érdekel? :D
jaj nagyon jókat röhögtem a válaszokon, főleg utolsó a te válaszodon...jaj hát nézd, nekem is a mai napig kellemetlen ez a téma, pedig én imádok kirándulni és nagyon szeretek egyedül is kirándulni, de komolyan engem sokszor ez az egy dolog gátol abban, hogy egyedül kiránduljak, hogy félek hogy mi van ha pisilnem kell...
az rendben van , hogy ott van a párod és figyel addig, hogy jön e valaki, de milyen kellemetlen már amikor egyedül vagy.....
Na de volt már erre is példa, igaz az nem olyan helyen volt, ahol sokan mászkálnának, csak az a baj, hogy én pl csak olyan helyeken merek egyedül kirándulni, amiket ismerek, amik kirándulóösvények, szóval ilyenkor eleve ott többen mászkálnak..nyáron még hagyján, de télen........áhh...nagyon rossz érzés....
én már sokat agyaltam ezen, hogy annyira el tudja rontani ez az aprónak tűnő dolog a kirándulás élményét, mert onnantól kezdve aztán tényleg nem tudsz másra koncentrálni, csak arra hogy pisilned kell.
Nekem pl az sem megoldás, hogy nem iszok, mert akkor meg megfájdul a fejem.
Nekem ez 34 éves létemre a mai napig probléma...
Olyannyira hogy sokszor elnézem ezeket a romantikus filmeket, hogy az erdőben kirándulnak huu de romantikus persze....csak a valóságban ez nem így van , mert pisilned kell, meleged van, izzadsz, éhes vagy szomjas vagy minden bajod van néha..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!