Miért kell reggel pisilnem?
Minden reggel amikor felébredek nagyon kell pisilnem!
Rögtön szaladnom kell a wc-re!
Ha lenne bennt pont valaki akkor tuti összepisilném magam!
Annyira zavaró ez!
Mit tegyek,hogy elmúljon?
Nem viccnek szántam!
Tényleg nagyon kell reggel pisilnem!
Szerintem annyira,hogy az nem normális!
Várom a további válaszokat!
Szia! órára kelsz, vagy magadtól ébredsz? soha nem ébredtél még arra hogy pisilni kell?
lehet azért van mert nagyon mélyen alszol és amiatt nem ébredsz fel előbb arra hogy majd bemegy..ha szerencséd van, ilyen nem is lesz:)
nem stresszelsz, vagy iszol többet, fáradsz le jobban a szokottnál? nem szoktál soha felébredni éjjel hogy pisilni kell?
Nem fog elmúlni :-)
Amíg te éjszaka alszol, a veséd dolgozik, és termelődik a vizelet. Reggelre megtölti a hólyagodat, és ki kell üríteni. Ez a természet rendje.
Igen ezeket tudom,de pár percet sem tudok várni rögtön szaladnom kell a fürdőszobába!
Régen kibírnam 5-10 percet is!
Szervi problémám nincsen!
Miért írsz minden mondat végére felkiáltójelet? Nem kötekedni szeretnék, de ha valaki elolvassa, olyan, mintha a katonaságnál lennénk.
Ha éjszaka nem kell felébredned, akkor nem hiszem, hogy komolyabb lenne a gond. Esetleg előfordulhat, hogy sok kávét, kólát iszol és mivel az vízhajtó, így erősebb az inger. Próbáld meg kerülni ezeket este. Előfordulhat, hogy stressz miatt van, esetleg enyhe hólyaghúrut. Érdemes lenne orvossal is beszélni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!