Advil ultra forte mennyire hatásos menstruációs fájdalmakra?
Elolvastam a papírját, elvileg kéne hogy segítsen rajtam. Viszont elég erősen fáj és nincs itthon más gyógyszerem, sajna hétköznap elfelejtettem betankolni belőle. Gyógyszertár sincs már nyitva a környékünkön.
Egyszerre ha beveszek kettőt mi lesz?
Én ha tehetem, mindig ezt veszem be, a 400 mg ibuprofenjével nálam eléggé hatásos. Mondjuk arra ügyelni kell, hogy mekkora fájdalomnál veszed be, mert minél nagyobb a fájdalom és erősebbek a görcsök, annál nehezebben, és lassabban mulaszt (tapasztalataim szerint)
Kettőt egybe semmiképp ne vegyél be, hanem, ahogyaaz előző válaszoló is írta, nagyon max 4 óránként, és egy nap max 4 szemet. Máskülönben káros hatással lesz a szervezetedre.
Egy jó tanács a végére: gyorsabban hat, ha van lehetőséged fekve, vagy kényelmesen ülve kivárni a hatását ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!