Megpattant egy hajszálér vagy mi?
Figyelt kérdés
Még régebben (máig nem tudok rájönni), amikor csak úgy sétáltam, a lábamat hirtelen mintha megcsípte(tűszúrásszerű érzés) volna valami. Amikor hazamentem és megnéztem, nem vérzett, csak ilyen kis apró piros pötty volt ott. Mi lehetett ez? Anyukám szerint megpattanhatott egy kis ér.2010. máj. 12. 16:31
1/4 anonim válasza:
Igen, valószínű az volt az. Nem lesz tőle semmi bajod, nem fog fájni meg semmi, csak ott lesz egy pici piros pont, nekem is van egy jó pár! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Amúgy nekem az a piros pötty már nem látszik. Lehet, hogy furán hangzik, de még akkor az is az eszembe jutott, hogy esetleg valaki megszúrt tűvel. Neked is olyan tűszúrásos érzés volt?
2010. máj. 12. 16:57
3/4 anonim válasza:
szerintem ha valaki beléd szúrt volna egy tűt járás közben biztosan észevetted volna, lehet hogy a ruha kitépett egy szőrszálat vagy elpattant egy kis ér vagy egy bgár csípett talán meg
4/4 anonim válasza:
Egy kicsit volt olyan érzés, mint egy tűszúrás, de alig vettem észre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!