Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 3 éves lányomnak lehet...

A 3 éves lányomnak lehet baja, ha teleette magát az ovi kertjében található macskajelöléses mosatlan sóskával?

Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Szinte biztos, hogy nem lesz semmi baja, erősödik az immunrendszere. De ha aggódsz, inkább hívd fel a gyerekorvosotokat telefonon, biztosan meg fog nyugtatni.

(Mi is ettük a sóskát annak idején úgy, ahogy nőtt).

2017. márc. 28. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

..most hogy mondod, eszembejutott amikor a fiam bölcsis volt folyton a sárban játszottak :DD de csak ők kb öten, nem is értettem miért, pláne miért engedték :DD.. mindegy is ma már szép szál legény, nagykorú..kutya baja..

Biztos azt hitték otthon is így szokták...:))

2017. márc. 28. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
ahogy irták is, inkább erosodik az immunrendszere. A "steril" kornyezetbe nevelt gyerekek, akik nem találkoznak szemetes dolgokkal , hamarabb megbetegszenek, mert nem alakul ki bennuk ellenuk rezisztencia
2017. márc. 28. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha eddig burokban tartottad, akkor lehet, egyébként semmi baja nem lesz. Minden gyerek eszik, amit talál, mégis túlélik.
2017. márc. 28. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

no, én meg most találtam egy kéthetes főtt tojást a táskámban.:DDDDD már a szaga is megérne egy misét!

:D

szóval hívd fel a dokinénit az tényleg jó ötlet, az enyém egy ötforintost nyelt el egyszer de távozott egy nap múlva de addig para volt:)) Hidd el, kutya baja sem lesz a gyereknek de jó lenne szólni a gondnoknak hogy nézze már meg mit legelnek a gyerekek én azért jobban aggódnék:)!

Tanítsd meg neki hogy NE vegyen semmit a szájába, mesélj neki este!! vésse a kis fejébe hogy akár veszélyes is lehet..! Ezt mondd el neki mindig ahányszor bemegy reggel!

De hidd el vigyáznak rájuk. Csak sosem lehet tudni idióta emberek mit dobálnak szét:(

Szólj az óvónőknek hogy erről tartsanak ők is egy kis mesét vagy valamit..mi van ha csalánt szed?:)

2017. márc. 28. 14:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanácsokat! Minden nyáron többször vad kempingezünk, sokat horgászunk, sátrazunk, tehát hozzászoktak a gyerekeink a természet kellemes és kevésbé kellemes jelenségeinek megtapasztalásához.Az ovinak saját kiskertje van, amit ehető növényekkel ültettek be. Magával a sóska evéssel nincs problémám, de mivel ennyire rettenetesen büdös macskajelöléses, ragacsos volt az a sóska amit megevett, ez azért nem szokványos "természethez szoktatás" és tegye mindenki a szívére a kezét, ő maga sem enné meg és gyermekét sem kínálná meg vele. Az óvónők mint a kis verebek napoztak a legtávolabbi padon. Ketten + 1 dadus a 15 gyerekre. Természetesen megkértem a lányom is, hogy többé ne egyen az ovi kertjéből semmit és holnap az óvónőkkel is beszélek.

Azért is írtam ebbe a kategóriába mert nem szerettem volna macskákat bántó hozzászólásokat olvasni (bár én magam is inkább kutya barát lennék), talán ezeket az állatokat szerető emberek objektívebben látják az esetet.

2017. márc. 28. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Az, hogy te nem ennéd meg vagy nem adnád a gyerekednek, nem azt jelenti, hogy egy 3 éves nem fogja megenni magától. Homokot sem azért esznek, mert a felnőttektől látják vagy meg lettek vele kínálva.

Az óvónők a padon ülve látják a gyerekeket, azt is, hogy az egyik sóskát eszik. Amivel nincs semmi baj. Az, hogy büdös, olyan messzire nem érződött el, azt meg nem várhatod el, hogy folyton a te gyereked sarkában legyenek. Nyilván olyan helyen ülnek, ahonnan mindenkit beláthatnak. 1 felnőtt 5 óvodás gyerekre meg marha kevés.

A macskák jelölnek. Ebben semmi pláne nincs, ha szereti őket valaki, ha nem. Itt pedig a lányod egészségéről érdeklődsz, nem a macskáról. Ennyi erővel a politikába is kiírhattad volna, mivel a sóska zöld.

2017. márc. 28. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!