Bélféreg?! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor épp a dolgomat végeztem a toalet-en és azt vettem észre hogy egy is 4-5 cm nagyságú kis vékony "giliszta" fickáncozik a székletembe! nagyon meg vagyok ijedve! mit tegyek hogy ezek eltűnjenek belőlem örökre? A válaszokat előre is szeretném nagyon megköszönni.2017. márc. 26. 13:13
1/8 anonim válasza:
Hűha, orvos. Nyugi, ne stresszeld túl, tudom hogy most minden bajod van, hogy ezt látnod kellett, mi van benned, de szerintem ezzel nyugodtan ügyeletre is mehetsz délután, ha már orvos nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
De szégyellek elmenni orvoshoz. :(
2017. márc. 26. 13:27
3/8 anonim válasza:
Egy orvosnak ez nem személyes dolog, nem fog kigúnyolni érte... Menj el mindenképp.
4/8 anonim válasza:
Ez nem szegyelnivalo. Beteg vagy, orvoshoz mesz.
5/8 A kérdező kommentje:
igazatok van holnap el megyek. Köszönöm a segítségeteket. De azt olvastam, hogy a fokhagyma is jó rá, meg a Decaris.
2017. márc. 26. 13:39
6/8 A kérdező kommentje:
Most egyből meg is ettem 3 gerezd fokhagymát, ha azt hitték Hawaira, vagy Bora-bora-ra indultak nyaralni hát tévedtek!!!
2017. márc. 26. 13:44
7/8 anonim válasza:
Ne higyj el mindent amit a neten talalsz. Rendes kezelesre van szukseged. Persze tolhatod a fokhagymat, de orvoshoz is menj. Jobbulast!
8/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy elég a házi gyógymód. Több fajta bélféreg élősködhet ám az emberben. Nem játszanék vele. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!