Ha mindefele fajdalomcsillapitot veszek be annak lehet komas vagy egyeb kovetkezmenye?
Én jártam így. Mindent bevettem, mert iszonyatosan fájt a hátam. Nem bírtam ülni, állni, feküdni sem. a levegővétel is fájt. Hétvége volt, orvos nincs, ügyelet nem jön ki, de ha bemész sem csinál semmit.
Mindenféle gyógyszert bevettem, annyira figyeltem csak, hogy 3-4 óra elteljen 2 bogyó között. És nem kispályás gyógyszereket kapkodtam. Nem algoflex, és társait. a vége az volt, hogy szorítani kezdett a szívem, nehezen, kapkodva kaptam levegőt. Na és a hátam ugyanúgy fájt. Végre eltelt a hétvége, elmentem az orvosomhoz. Beszúrt valamit, amitől jobb lett a hátamnak. És azt mondta, hogy ha megint ilyen van, inkább menjünk be a kórházba. (30 km-re, kocsi nélkül, kisgyerekkel) Nekem az a véleményem, hogy a szurkálást az ügyeletes is megcsinálhatta volna. Végül a rosszulléten kívül az lett a mellékhatás, hogy kb 3 hétig le tudtam volna marni a bőröm. A legkissebb érintésre is viszketett. Nagyon rossz volt, rengeteg helyen elvakartam magam, csupa seb voltam mindenhol. De szerencsére nagyobb baj nem lett. Nagyobb baj is lehetett volna. szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!