Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon karikás...

Mit tegyek ha nagyon karikás a szemem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és szinte kiskorom óta karikás a szemem,de nem volt annyira feltűnő.Mostanában kezdett el kiteljesedni,eszméletlen táskás,fekete,és püffedt tud lenni,függetlenül attól mennyit alszom mert napi 10 órákat szoktam.Nagyon ronda tud lenni,és teljesen elrondítja az arcomat..A vízpótlással hadilábon állok,de lassan 1 hónapja sikerül bevinni a napi 1,5 liter vízmennyiséget ami nálam nagy dolog.Ha valaki tud valami tanácsot,vagy praktikát az enyhítésére,az kérem írja meg!(és nem korrektor vagy ilyesmi,mert nem szeretem magamon a sminket)Köszönöm előre is.

#egészség #szem #karika #sötét táskák
2017. márc. 23. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Amiket javasoltam volna, azt leírtad, hogy oké (alvás, folyadék). Viszont gyakran vese okozza ezt, vagy örökölhető is. Talán még egy veseellenőrzésre elmehetnél urológushoz. Ami frissíti a vérkeringést (fekete karika alvadtabb vér jele lehet szemkörnyéken), ha feketetea filtert leforrázol, és nem forrón, de még melegen a csukott szemedre téve hagyod kihűlni teljesen.
2017. márc. 23. 20:38
 2/4 anonim válasza:
ha már kiskorod óta olyan, akkor az genetika, és nem fog soha elmúlni, igazán gyorsan tényleg csak a korrektor segít. nekem is ez van, és én sminkelem magam, de amióta odafigyelek arra hogy mit eszem és használok hidratáló krémet az arcomra halványabbak lettek egy picit.
2017. márc. 23. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Utalhat vas-,vagy folsavhiányra is. Ez kiderül a vérképből. Kéne a 2 l folyadék/nap.
2017. márc. 23. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van 1-1 beesett, sötét táska kiskorom óta ott és én se szeretem a sminket.

Néha van olyan ember a környezetemben, aki "aggódik" értem a fáradtságom miatt, holott a karikák mindig ugyanolyanok...

Elfogadni tudod ezt is igazából, vagy pár év múlva megszereted a sminket és azzal...

24l

2017. márc. 24. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!