Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy nagyon erősen hullik a hajam?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és néhány éve már észrevettem, hogy nagyon erősen hullik a hajam, szinte csomókban jön ki.

Ezzel sokáig nem is volt gondom, mivel nagyon sűrű, göndör hajam van, úgy voltam vele, nem gond, úgyis sok van.

De most észrevettem, hogy a homlokomnál elkezdtem kopaszodni (ahogy a férfiak). Mi lehet ennek az oka? Mit lehet tenni ellene? Nem festem, 2-3 hetente egyszer vasalom, hetente mosok hajat.

2010. máj. 11. 17:48
 1/6 anonim válasza:
Milyen sampont használsz?
2010. máj. 11. 17:52
 2/6 anonim válasza:
Előző vagyok, itt van még néhány link, ha ez esetleg segít: [link] [link]
2010. máj. 11. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokáig Sunsilket használtam (normál), de azt már nem lehet kapni, így maradt a Fructis (normál). Ezzel most mostam először hajat.
2010. máj. 11. 17:58
 4/6 anonim válasza:
Néhány sampon (ellenben azzal, ami rá van írva) kisebb hajhullást okozhat, tapasztalat. Viszont ez lehet még sok más. Ha utána is kórosan hull, szerintem menj el valahova megnézettetni.
2010. máj. 11. 18:03
 5/6 anonim válasza:
Viszont a Garnier-t pont nem ismerem, de kívánom, hogy múljon el a hajhullásod.
2010. máj. 11. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Vashiány, vitaminhiány miatt esetleg.
2010. máj. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!