Fekete seb a fülben!?
Figyelt kérdés
Sziasztok. mult héten észrevettem egy pattanásszerü pupot a fülembe. de olyan helyen van hogy én nem látom és kinyomni sem tudtam volna, meg nem is akartam. most sokkal kisebb lett, és kemény. megnézettem, azt mondták fekete. szerintem ha körömmel nyulnék oda le lehetne kaparni, de nem tudom merjem e. mert azt sem tudom mi ez vagy miért van.2010. máj. 11. 17:38
1/6 anonim válasza:
Kérj meg valakit a családból, hogy nézze meg.
2/6 A kérdező kommentje:
megkértem, ő mondta hogy fekete
2010. máj. 11. 18:23
3/6 anonim válasza:
akkor meg feltétlen menj el vele dokihoz!
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos jelenleg nem tudok elmenni orvoshoz. esetleg nem lehet hogy kiszáradt pattanás az? sajna ilyenhez nem értek.
2010. máj. 11. 19:14
5/6 anonim válasza:
lehet hogy anyajegy, mert az fekete(legalább is sötét) és néha kis is dudorodik, és akár ott is lehet,
ne nyomkodd, mert ha egy anyajegy, akkor börrákot is kapkatsz ha szétkaparod...
börgyógyász a megoldás.
6/6 A kérdező kommentje:
ma véletlenül odakaptam vagy mi, és kipottyant. remélem nem lesz semmi bajom..
2010. máj. 13. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!