1600mg ibuprofen,2 tabletta rubophen,1,5mg frontin,2 sör,4 deci bor, mégis ugyan annyira érzem, hogy fáj a hátam, miért?
Figyelt kérdés
Edzettem, aztán egy feszülést éreztem és járni alig bírok. Beszedtem először a frontint, annak már kb vége lassan, a söröket meg bort azt szépen lassan utána pár óra alatt, az ibuprofent kb fél órája, a rubophent meg 15 perce. Mégis féj ugyan úgy. Miért?2017. márc. 17. 23:42
1/6 anonim válasza:
Szép kis feladatot adtál a májadnak és vesédnek, csak gratulálni tudok.
Inkább örülj, hogy nem Zacher bácsi fog ébreszteni reggel..
Ha meghúzódott valamid, az nyílván fájni fog és egy ibuprofen nem fogja elmulasztani..
2/6 A kérdező kommentje:
Jó, de ennyire sose fájt. Kibírja a májam nyugi.
2017. márc. 18. 00:15
3/6 szamo77db válasza:
Úristen! Ezt a kérdést olvasni is rossz! Nagy szerencséd van, hogy nem lettél rosszul!
4/6 A kérdező kommentje:
Kb 1-1,5 órára rá el is tudtam aludni szerencsére. Nem fájt annyira már.
2017. márc. 18. 16:11
5/6 anonim válasza:
Példának okáért a frontin, meg az alkohol az mióta hátfájdalom elleni gyógyszer ?
6/6 A kérdező kommentje:
Az csak nyugtatónak ment.
2017. márc. 19. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!