Mikor múlhat el?
Figyelt kérdés
Nekem mindig problémás volt a bőröm. Fél éve lett egy frufrum, egy kissé zárt, alig lehetett látni a homlokom. Mostanában egyre több mitteszer, pattanás és gríz jelent meg a homlokomon. Hétfőn anyukámmal elmentem kozmetikushoz. Kigyantázta a bajszom, a szemöldökömet is szép formára szedte. Ugye ezeket a kiütéseket/grízeket/pattanásokat/miteszereket is kinyomta. Azt mondta, hogy egy picit még piros lesz, de majd elmúlik, és szellőztessem a homlokom, mikor itthon vagyok. Igazából semmi problémám nem volt szerda reggelig. Azt vettem észre, hogy a bajszom helyére picike kis 'pattanások' jelentek be, vagyis begyulladt. Próbáltam kenegetni minden gyulladáscsökkentő krémmel, és csak arra vagyok kíváncsi, hogy a hétvége folyamán el fog múlni? Köszönöm a válaszokat. 13/L2017. márc. 17. 07:02
1/3 anonim válasza:
Nekem is ki szokott jonni gyantazas utan nehany apro pattanas, es ugyanigy nem azonnal, hanem nehany nap mulva. De ugyanugy el is mulik 2-3 nap alatt (nekem elegge erzekeny a borom, igazabol csak a pattanas helye, a gyulladas, pirossag latszik tovabb).
Gyulladas csokkento biztos segit hamar elmulasztani oket.
Ne aggodj, nem mondom hogy ez annyira normalis, de elofordul, es nehany nap mulva nyoma sem lesz.
2/3 BioKozmetikaPécs válasza:
Szia!
Fertőtlenítsd és ne piszkáld a kezeddel.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2017. márc. 18. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!