Mitől viszket nagyon a hátam? Solutio Antisudoricától?
Szóval használom ezt az izzadásgátlót már egy jó ideje, pontosan nem tudom, hogy mikortól(már a harmadik üvegcsénél tartok), és szörnyen viszket a hátam. A kis mitesszereknél, a nap folyamán apró viszketéseket/égetéseket érzek... Már nem bírom kb. 3 napja van ez. Lehet, hogy ettől az izzadtsággátlótól? Mert ugyanúgy viszket/éget, mint a hónom alja, amikor bekenem vele.
(De azért gondolom, hogy attól nem lehet, mert akkor már korábban kezdődött volna ez szerintem.)
Anyát megkérdeztem, azt mondta, hogy biztos ki van száradva a bőröm. De nem hiszem.
Viszont már egyre jobban. Fürdés után főleg. Nagyon rossz, már nem bírom. Mit tegyek most?
Előre is köszönöm!
kened vele a hátad?
ha igen nem ártana szüneteltetni ...
nah csak finoman. nem szitkozódó honlap.
mellesleg a száraz bört énis támogatom. és ahátadra is könnyen kerülhet az izzadásgátlodbol. gondolj csak arra hogy éjszaka fekvés közbe forgolodsz. szerintem használj mást. ha nem szünik meg a viszketés, akkor nem a desodor a probléma forrása. végső esetben bőrgyógyász
Hát végül is bekentem magamat testápolóval, és remélem, hogy jobb lesz, és tényleg a kiszáradás a baj... :S
Anya azt mondja, hogy ő is mindig kiszárad, véresre vakarja a lábát is sokszor.
UI.: nem szoktam csak úgy szitkozódni, de ha minden kérdésemre érkezik ilyen válasz, már kissé tud idegesíteni a dolog:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!