Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet vér a vizeletben?...

Mitől lehet vér a vizeletben? Tovább lent?!

Figyelt kérdés
Beteg voltam múltkor, és elmentem orvoshoz, mert nádhám volt, és nem jól éreztem magam. Kiírt az orvos, és kiírt nekem antibiotikumokat de már a nevüket nem tudom, de a interneten rátaláltam, és hogy: húgyhólyággylladás, tüdőgyulladás stb.. ha vannak ilyen betegségeim, akkor azért kellett volna kiszednem az antibiotikumot. Na de én nem szedtem ki, mert 1000 mg volt, és az egyik tabletta 5 mg. Na az a lényeg, hogy ma elmentem kontrollára ahogy mondta az orvosom, és múltkor lehethogy mondta is, hogy nem jó a vizeletem, de vagy nem oda figyeltem vagy nem mondta és elfelejtettem megkérdeni. És máma megyek hozzája az anyukámmal, mert az anyukám is ment orvoshoz akkor, és kérdi tőlem, hogy ki-i szedtem az antibiotikumot, mondom "igen" , de nem szedtem ki. És aztán mondta, hogy vér van a vizeletben, de hogy a vesék a cukrom jók, csak a vizeletben volt vér. Na akkor most kaptam 2 olyan kis üvegecskét, hogy amibe eggyikbe bepipilek és a másikba átöntöm. Jólvan mondom, végeztünk az orvosnál, mentünka gyógyszertárba megkérdezni, hogy lehet avval kapcsolatban az antibiotikum amit a vizeletben talátlak azt a bizonyos vért. Na régebben volt problémám, hogy nem bírtam pisilni, és akkor elmentem az én orvosomhoz, de azelőtt kiírt urológushoz. Na ő azt mondta, hogy húgyhólyaggyulladásom van, mondom jólvan. Cefetűen fájt a fitymám amikor volt az a problémám, amikor pisiltem, nem bírtam, mert fájt, csíppett minden, még vér is jött. Na de most nincsenek olyan problémáim, hogy nem birnék pisilni, birok, nincs kondom vele, mastrubálok, szerintem ez normális dolog, de attól is lehet a baj, hogy a vizeletben vért találtak? Ez engem nem nyugtat, és félek, mert az ember mindenféle dolgokat olvas az interneten hogy: GOMBA, PROSZTATA, DAGAANT még kitudja mi, és elkezdek félni, mert még 19 éves vagyok, és készülök elveszíteni a szüzességet. Lehethogy most nevetséges, hogy ilyeneket kérdezek meg itt, de szeretném tudni, hogy lehet-i komolyabb bajom evvel kacsolatban. Lécci ne csináljatok belőle viccet, komolyan beszélek. Remélem megértettetek. Köszönöm szépen a válaszokat.
2017. márc. 13. 13:37
 1/4 A kérdező kommentje:
na még visszatérek amit mondott a patikusnő: hogy ki kellett volna szedni az antibiotikumot, hogy attól is lehet vér a vizeletben.
2017. márc. 13. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Ebből a zagyvaságból alig lehet kihámozni bármi értelmeset, de ha húgyhólyaggyulladásod volt, annak egyik alap tünete a vér a vizeletben. Szóval attól. Nem szedted be rá az antibiotikumot, amit adtak, mitől gyógyult volna meg?

És igen, remek kis bajaid lehetnek, ha nem kezelik ki. A hólyaggyulladást baktérium-fertőzés okozta, a bacik meg ott szaporodnak benned, és egy idő után remekül felterjedhetnek a húgyvezetékeden a vesédig. Az fog csak fájni igazán!

2017. márc. 13. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
első válaszoló: de ha húgyhólyággyulladásom lenne, akkor fájna a fitymám ha pisilek, de nem fáj, se semmi, se vért nem vettem még észre, csak a vizeletben..
2017. márc. 13. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
amikor volt húgyhólyaggyulladásom akkor kiszedtem az antibiotikumot, az már lassan 1 év lesz hogy olyan problémám volt, de most nincsenek olyan panaszaim, hogy nem tudok pisilni, vagy fáj, vagy csíp..
2017. márc. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!