Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Múlt héten leégtem. Most...

Múlt héten leégtem. Most elmennék szoliba, de kicsit hámlik a bőröm. Ha rá "napozok " az is le hámlik majd?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Rá ne szoláriumozz!!! Várd meg, amíg teljesen letisztul a bőröd és a hámlásnak nyoma sem lesz.
2010. máj. 10. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek.

Azért nem szabad ilyenkor még rászolizni mert az UVA és UVB sugarak így még mélyebbre juthatnak (mivel nincs egy felső védőréteg)

Úgyhogy a szoli közelébe se meny!

2010. máj. 10. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

a legjobb, ha a szolit ugy felejted el, ahogy van. ilyenkor tavasszal még biztonságos a valódi Napocska alá kifeküdni. szebben is néz ki a napbarnitotta bőr, mint a szolis...

mellesleg egy ismerősömnek bőrrákja lett, hála egy fénycsőnek. szerintem nem ér annyit a barna bőr

2010. máj. 10. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat....3 hónapos kis babával vagyok itthon ,tehát nem nagyon van most időm napozni...persze levegőn vagyunk,de a napot inkább kerülöm vele... így megvárom amíg le hámlik mindenhol.mégegyszer köszi
2010. máj. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!