Pharmatex tablettától megváltozott ciklushossz?
Figyelt kérdés
Azt mondják a Pharmatex hormonmentes készítmény.Nekem eddig 25-26napos ciklusaim voltak,amióta használom mégis kevesebb lett.Elsőnek 23 utána már 21napra jött meg.Lehet a tablettától vagy esetleg valami más okozhatja?2017. márc. 8. 12:50
1/3 anonim válasza:
Nem okoz ilyesmit. Viszont hormonálisan lehet változol épp és ezért vagy valami gond van akár testileg akár hormonálisan.
Alapból a 25nap sem túl ideális, mert lényegében kb 20 nap telik el a vérzés végétől a következőig ha pl 5 napos a vérzésed.
De ha 21 nap akkor 2 hét a vérzésmentes időszak, ami nem jó!
2/3 A kérdező kommentje:
27-én jött meg,ma meg már belenyilalgat a méhembe.Már nagyon régen éreztem ilyet,de éreztem csak nem tudom,hogy mikor.Ha megint rövid lesz a ciklusom akár ez ovulációs fájdalom is lehetne nem?de máskor nem ilyet érzek amikor ovulálok
2017. márc. 8. 14:18
3/3 anonim válasza:
Gyulladast viszont okoz a pharmatex, a gyulladás meg okoz ilyet. Nogyogyasz meglatogatasat javaslom, mert ebbol nagyobb baj is lehet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!