Pollenallergiám van azt hiszem viszket a szemem töri valami van olyan gyogyszer ami egyböl megszünteti vagy enyhiti az allergiát?
Figyelt kérdés
orvoshoz nem birok elmenni mivel dolgozom és nem hiánozhatok2010. máj. 9. 21:41
1/3 anonim válasza:
ami enyhíti a tüneteket az egyik a műkönny, ki lehet vele mosni a szemet, és a bele került polleneket, amúgy meg védőréteget képez a szemen, ezen kívül meg nekem az Avamys orrspray jött még be a műkönny mellé, és ez megszünteti a szemviszketést is! De az csak pár hét után hat igazán és receptköteles, tehát csak orvos írhatja fel.
2/3 anonim válasza:
Mostmár van vény nélkül kapható allergia gyógyszer. Allegra a neve. Próbáld ki azt szerintem.
3/3 anonim válasza:
Nekem az allergiakezelő orrlámpa jött be. Csak ajánlani tudom. Ha érdekel küldök linket hol lehet beszerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!