3 éve, mióta anya bekerült a kisgyerekek közé dolgozni, állandóan betegek vagyunk. Mit lehet tenni?
December óta most is folyamatosan betegek vagyunk. Idegileg is kimerítő és a suliban is rengeteget rontok miatta. Pár éve majdnem évet idmételtem, annyit voltunk betegek.
Az a baj, hogy anya még mindig nem látja az összefüggést.
Anyira nagyon elegem van. Ha szólok megsértödnek. Ameddig irodában dolgozott, max. 2-3 betsgségúnk volt.
Vitaminokat szedünk, de hiába.
Majdnem az èletem, ment rá, mert sok tantárgyból ütöttem a maximumot.
Most meg energiaitalokkal és csomó paracetamollal sulizok inkább, de így sem tudok figyelni, tanulni, mint rendesen.
Ér ennyit egy munkahely? Ha szóba kerül, inkább nem beszélnek velem hetekig.
Előző, a probléma ott van, hogy CSAK EGY orvosod mondja. Ami meg is felel a valóságnak, nagyjából. És egyet értek ebben, az orvosoddal. Ellentmond a legtöbb orvosnak, aki utóbbiak szintetikus szarokat és kémiai mérgeket ("gyógy"szereket) szedetnek a páciensekkel.
(Ritka a kivétel, amikor kell tabletta az embernek.)
Egy ilyen egész teles betegség utáni éven általában következő éven kevesebbet kapuk el. 3 éve ugyanez volt, most megint durva.
Mit csináljak, haggyam ott a sulit? Ekkor lettem energiaital függő, sajnos muszáj. A paracetamol is káros, már 4. hete szedem, mondtam is anyának, de nem hatja meg. Bár igyekszem keveset bevenni.
Sajnos közben meg a sok hiányzást nem tolerálják, ő is bejár betegen tanítani.
Már érzem, hogy mérgezem a szervezetemet, sokat fáj a vesém. Vagy ez vagy kirúgnak a hiányzások miatt. Ha nem járnék be betegen, téli szünet óta nem lennék suliban.
Már most is fàj a vesém, szinte biztos, hogy emiatt a sok gyógyszer miatt lett most.
Meg van nagyobbodva és enyhén szúr, szóval félek, hogy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!