Az normális, hogy ha befogom az orrom halkabbnak hallom a zenét mint orrbefogás nélkül?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:30
1/8 anonim válasza:
-.-" Ez most komoly? Mégis milyen anatómiai hibára gondolsz ami ráadásul ennyire fontos? Teljesen normális.
2/8 anonim válasza:
Én ilyet még nem tapasztaltam, szóval számomra nem normális.
3/8 anonim válasza:
hogy a francba jön ez ide?! inkább jó helyre írd a kérdéses, és basszus, menj el orvoshoz ha ennyire zavar. -.-
4/8 anonim válasza:
Szerelem, szex > Szexualitás
???
what the fuck?
7/8 anonim válasza:
Igazából nem amiatt halkabb, mert az orrodat fogod be, hanem mert közben összehúzódnak a dobüregedben lévő izmok.
8/8 anonim válasza:
Bülprobléma, nekem is voltak gyerekkoromban számos fülbetegségem,van egy hártya a fülben,ami a légáramlástól függően jobban tapad,és befolyásolja a hallás hangerősségét.Ez felelős a bedugult fül effektusért is asszem. Ami tény,és ha befogom az orrom,és ezután próbálom a levegőt kifele fújni orromon,akkor a levegő a fül fele áramlik,és legalább két három fokozattal hangosabban hallom a fülemben szóló zenét mint alapból,mintha felcsavarodna a hangerőszabályozó átvitt értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!