Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért akad[t] meg a lábam?

Miért akad[t] meg a lábam?

Figyelt kérdés

A minap mentem fel a lépcsőn itthon, és egyszerűen nem tudtam normálisan felmenni fokról-fokra, hanem egyszercsak megakadt a lábam vagy én nem is tudom mi történt, mintha nem tudnám, hova kéne lépnem, és hirtelen egy lépcsőfok helyett kettőt léptem. Magam is meglepődtem és megálltam egy pillanatra. Ez apróságnak tűnik így, de egyszerűen nem tudtam kontrollálni a lábam, mintha "pánikrohamokat" kapott volna a lábam,.. nem tudom hogyan hogyan fogalmazhatnám meg, csak így tudom.

És ilyen már 2x történ velem ezen a héten. Mi lehet ez??? o.O

2010. máj. 9. 20:05
 1/1 Fingkirály ***** válasza:
Ha otthon, akkor érdekes, mert elvileg már "betanultad" a lépcsőfokok hosszát. De amúgy sok lépcsőnél, ha rosszul van méretezve (tehát nem 1 átlag lépés hosszúságú egy lépcsőfok), akkor "közélépnek" az emberek, lehet ez a gond.
2010. máj. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!