Anyajegy levetetés mennyire veszélyes?
Ha valakinek van a témában tapasztalata, kérem mindenképpen írjon!
Szóval 16 éves lány vagyok és nagyon zavar a hétköznapjaimban hogy az arcomon van két anyajegy. Már ott tartok hogy le szeretném vetetni, már a bátorságomat is összeszedtem hozzá hogy el fogok menni kozmetikushoz, majd plasztikai sebészhez. Nagyon zavarnak, igaz kiskoromban még nem, de ahogy felnőttem 2-3 éve takargatom az arcom, önbizalmam nagyon lent van és nagyon rossz a közérzetem. Ha nem szabadulok meg tőlük életem végéig magamba fordulva lennék és takarnám magamat. Tehát eldöntöttem hogy elmegyek leszedetni...
DE
Anyukám most mondogatja hogy a munkatársa nővérének a karjáról vettek le egyet és most valamilyen daganat nőtt a helyére, a másik bőrrákot kapott utána. És félek. Ha emennék, nekem is ilyen komplikációk léphetnének fel? Mitől függ hogy lesz-e következménye?
Kétségbe vagyok esve mert minden álmom hogy túlessek végre a leszedetésükön bármit megtennék érte, de most meg félek a bajtól. Mi lesz így velem?
Bőrgyógyász szedi le az anyajegyet..
Nem hinnem hogy lenne következménye egy sima anyajegy leszedesnek.
Anyukámnak melanomat szedtek le semmi baja nem lett..
anyukad valamit félreérthetett.
Köszönöm a válaszokat!
1.: Megértem a félelmedet, ugyanez :D
2.:Anyukám túlságosan félt, vagy valami ilyesmi, nagyon aggódik hogy mi lesz ha rossz következményei lesznek a levetetésnek. Hogy ha megbetegszem, később következményei lesznek vagy amitől én félek nem gyógyul be. Mert az oké hogy az orvosnak az a dolga hogy megmondja kell e levetetés (majdnem biztos hogy le is venné ha kérnénk) de hogy utána mi lesz nem az ő baja lesz csakis az enyém és az arcomé. És ezektől a bajoktól rettegek.
Van okom félni? Más aki már levetetett azóta mi történt? Begyógyult? Hogy telt a leszedés utáni időszak?
Mielőtt levennék az orvosok meg kell gyöződjenek, hogy jó vagy rossz indulatú anyajegy...több modszerrel lelehet venni őket...
Link: [link]
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!