Hogyan tudnám eltüntetni vagy halványítani a sebeket a lábamon? Azt hiszem függő vagyok, állandóan elkaparom!
Figyelt kérdés
Hamarosan itt a nyár és a lábamon elég csúnya sebek vannak,bár csak max fél centisek,de sok(borotva,szúnyogcsípés,bevertem valahova,bicikli,felgyulladt nadrágszár) néhány ezek közül több éves,és valamelyik még eleven seb. Szeretném legalább egy kicsit halványítani őket.
Sajnos nem bírom megállni hogy elkaparjam őket,ha unatkozom ezt teszem és általában meg is csócsálom a sebet...
Mit tehetnék?
2010. máj. 9. 19:00
1/2 anonim válasza:
hát ne borotváld a lábad egy ideig, aztán meg gyantázd, és krémezd be bármilyen testáplóval, akk nem fog viszketni és meggyógyulnak a friss sebek.
2/2 anonim válasza:
nekem is szokott viszketni a lábam, mert nagyon száraz és ezmiatt nekem is tiszta seb szokott lenni+allergiám van.
Ha nem használ semmi menj el bőrgyógyászhoz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!