Gerincproblémák miatt zsibbadhatnak a végtagjaim?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdett el fájni a hátam és zsibbadni az ujjaim,van hogy erre kelek ez lehet a gerincem miatt? (Gerincferdüléses vagyok mellesleg)2017. febr. 26. 18:08
1/3 anonim válasza:
nekem a kevés alvás okozott ilyet
de gerincbaj is okozhatja
2/3 anonim válasza:
Lehet az is, meg a kor is...azért fiatalnak ritkábban vannak ilyen tünetei
3/3 anonim válasza:
Hogy a bánatba ne zsibbadhatnának? Az idegek a gerinccsatornában haladva jutnak el az agyig, a másik végük pedig a csigolyáknál lép ki az egyes szervek felé. Vagy ha a folyamatot nézem, akkor mondhatom, hogy az érzőidegek ott lépnek be, a mozgatók meg ki. Ha valahol becsípődik vagy sérül egy ideg, akkor azt a beidegzett testrészen fogod érezni. Kérdezd meg a háziorvosodat, hogy érdemes-e ezzel ideggyógyászhoz fordulni, úgyis ő adhat beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!