Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Péntek este bevettem 9 Apranax...

Péntek este bevettem 9 Apranaxot. Azóta rohadt rosszul vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A hasam és a vesém nagyon fáj, hasmenésem van. Valamint nagyon erős folyásom is.

Mit csináljak, elmúlik?

2017. febr. 26. 08:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem ártana elmenni orvoshoz.De minek vettél be egyszerre 9-et?
2017. febr. 26. 08:43
 2/12 A kérdező kommentje:

Nagyon fájtak a bölcsességfogaim és ne voltak gyulladva.

Gondoltam tudok kicsit aludni.

Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen komoly gyógyszer.

Orvoshoz nem mehetek, mert zárt osztályra küldenek.

2017. febr. 26. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem küldenek zártosztályra,mert annak komoly jogi előírásai vannak és a te beleegyezésed nélkül nem tehetik meg. Egyébként pedig 2 nap után már úgysem tudnak veled mit csinálni,az a gyógyszer már rég felszívódott és ki is ürült. Viszont el kell mejd menned orvoshoz,mert meg kell nézni,hogy mekkora károkat okozott a vesédben és a bélrendszeredben. A folyásod viszont nem ettől van.
2017. febr. 26. 09:03
 4/12 A kérdező kommentje:

A hasmenés szerintem elmúlik.

A vesém viszont aggaszt, nem akarok maradandó károsodást szenvedni a hülyeségem miatt.

Amúgy meghánytattam magamat rá 2-3 órára, de nem jött már ki mind.

Vettem be hashajtót is és hasmenésem is volt, gondolom az is kihozhatott sok mindent. De így is 5-6 órán át bennem volt.

Maradandó vesekárosodáshoz azért szerintem több kell.

2017. febr. 26. 09:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Zártosztályra biztos nem kerülsz.A hashajtóból mennyit vettél be?Attól is lehetsz rosszul.Lehet a kettővel együtt mégnagyobb bajt csináltál.
2017. febr. 26. 09:43
 6/12 A kérdező kommentje:
2 szemet, hogy hozza ki a gyógyszert, mert hányni már nem tudtam.
2017. febr. 26. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Mar péntek óta itt kinlodsz. Ez a harmadik kérdésed. Huzzal el az orvoshoz!! Bár ha neked célod hogy a gyomrod meg mindened tönkre menjen akkor hajra..
2017. febr. 26. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
5-6 óra elteltével,de egyébként is felesleges ilyenkor hashajtót bevenni,mert mire odakerül a gyógyszer,hogy alul kijön belőled,már régen felszívódott. Most hiába mész rovoshoz,nem fognak csinálni semmit.Azt fogják mondani,hogy menj el a háziorvosodhoz és vizsgáljűk ki,hogy nem okozott-e súlyosabb károsodást a szervezetedben. Többször hiába írkálsz itt,senki nem fog tudni rajtad segíteni.
2017. febr. 26. 12:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Már egész jól vagyok, de ha nem javulok tényleg megnézetem magam.
2017. febr. 26. 13:55
 10/12 anonim válasza:
Kátrány van benne... égessétek meg egy kicsit és tiszta fekete lesz és jó kis kátrány szag lesz mindenhol...
2017. márc. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!