Ha a csilihez hozzá lehet szokni, akkor a fájdalomhoz is?
Figyelt kérdés
Pontosabban más fájdalmakhoz..
Régebben nem szerettem a csípős ételeket, mert fájt. Aztán egyszer kedvet kaptam hizzá és most már ami másnak nagyon erős, az nekem csak élvezetes.
Szóval a kérdés az, hogy ugyanígy a fájdalomhoz is hozzá lehet-e szokni. Számomra az égés a legrosszabb és elviselhetetlenebb fájdalom. Ehhez pl. hozzá lehet valamennyire szokni?
2017. febr. 23. 23:52
1/3 anonim válasza:
Inkább az, hogy a kisgyerekeknek 10x több ízlelőbimbójuk van, mint a felnőtteknek. Leginkább ezért nem szeretik a csípőst.
2/3 anonim válasza:
A fájdalom az egyetlen inger, amihez nem szokhatsz hozzá. Kitolni tudod különféle kínzásokkal, meg ilyesmi, de nem nyomhatod el.
Ha váratlanul ér, ezer évny kiképzés után is legyűr.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha csípőset eszem, most is fáj, de már nem zavar. Egy éve nem bírtam volna megenni. Szóval mégis csak hozzászoktam, nem?
2017. febr. 24. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!