Szidónia05020 kérdése:
Szokot szúrni a hasam! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Az iskolában ültem kb 5.órán és hirtelen éles fájdalmat éreztem a hasam két oldalában.Annyira fájt hogy haza mentem .(olyan tipusú ember vagyok aki fél a tablettáktól hogy a torkomon akad ) De most a fájdalomtól muszály volt meginnom! De mikor lefekudtem utánna röktön elmult , nem a gyógyszertől gondolom mert az olyan gyorsan nemhatna ..Voltam orvosnáp de aztmondta nincs semmi bajom .De kb 1 hét után is vissza jött .Anyáék már azt gondolják hogy csak lógni akarok meg hogy legközelebb mar nemjönnek értem meg ilyenek!
Szerintetek mi lehet a bajom???
2017. febr. 22. 12:38
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy vakbèlgyulladás. Sajnálom, hogy nem megértőek a szüleid. Egyből orvoshoz mentél, még a fájdalom ideje alatt!
2/2 A kérdező kommentje:
A vakbelemtől egy kicsit feljebb fáj és igen voltam az orvoshoz .
2017. febr. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!