Mi lehet, megfázás?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdődött,reggel nem birtam felkellni egy nap fájt a fejem lázasvoltam köhögtem orrdugulás az még egy kicsit most is.
Utána egy napig fájt a vesémnél zavarosat pisiltem,és étvágyam se vot.mostmár nincs semmi baj néha köhögök eggyet és anyi de azóta alig alszok néha szinte semmit.mi lehet a baj?
Neocitránt ittam meg forró teát
2017. febr. 22. 05:33
1/3 anonim válasza:
Használ orrsprayt és infralámpázd naponta 4-5 x az orrodat,mert a dugulás arra utal,hogy a melléküregeid még nem tiszták. Szedjél valamilyen hurutoldót is mellé (pl. ACC 200, Fluimucil,stb.)az nem csak az alsó légutakban lévő váladékot segít kiüríteni,hanem az orrban lévőt is és igyál Calciumot.
2/3 A kérdező kommentje:
Az orrdugulás szinte szóra se méltó.
Akkor mitöl nem alszok?
Eddig elhuzodna?
2017. febr. 22. 09:54
3/3 anonim válasza:
Szerintem,ha már nincsenek zavaró tünetedi,akkor lehet,hogy semmi köze a megfázáshoz. Lehet,hogy csak a mostani időváltozást érzed így meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!