Mikortól lehet felnőttorvozhoz menni? És hogy igazolást írjon először át kell iratkoznom hozzá?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 11:07
1/2 anonim válasza:
A legtöbb helyen már 16 évesen is átlehet jelentkezni,én falusi vagyok és simán a gyerekorvosnak szóltam hogy át szeretnék jeletkezni,ő meg átjelentet és meg kérdeztem a gyerekdokit hogy mikortól mehetek a felnőtt orvoshoz és mondta,hogy áttelefonál és holnaptól.A gyerekorvosodat kellene felhívni,v bemenni hozzá és szólni hogy szeretnél átjelentkezni és ő tud ebben segíteni.Mihez kell igazolás suli vizsgálathoz,mert ott már vannak cikisek is én is most tudtam meg és levannak írva mit tehetnek a diákok ellene,azért ha nem is ezért kell bemásolom neked.
Ha felnőtt orvosi igazolást akarsz akkor igen
2/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..
a 10-11 oldal kommentje és az utolsó oldalak érdekesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!