Hany kilonak kene lennie egy 15-16 eves 168 cm-es lanynak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 06:26
1/5 anonim válasza:
Én 16 évesen 173 centivel vagyok 65 kiló, erre azt mondták az iskolában, hogy normális (rendszeresen sportolok)
Szerintem erre az olyan 60 kiló körüli lehet jó, de nem biztos, hogy igazam van.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen (legalábbis kilóra pontosan): alkatfüggő, edzettségfüggő. A sablon, ha jól saccolom, nő esetén magasság -115, aztán ez +/-5 kg.
3/5 anonim válasza:
Alkatfüggő. 168 cm vagyok, de elég viccesen néznék ki 60-65 kilósan, most vagyok 53 kg, de még ígyis van rajtam "felesleg"
4/5 anonim válasza:
Szia èn is 168cm vagyok 45-46kg ès jól nèzek ki, szerintem 50kg-ig biztos jó
5/5 anonim válasza:
Kb. 55-65 kg az atlagos, a nagyon max a 70, a minimum az 52. De ez persze alkattol is nagyban fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!