Besétálhatok a kórházba lágyéksérv műtét reggelén? Kb.800 méter és természetesen kísérővel. A műtét altatásban lesz.
Figyelt kérdés
Egy napos sebészet keretein belül lesz a műtét és nem tudom hogy a kórházba érkezés után mikor kerül rám a sor.
Szóval lehet még műtét előtt ekkora utat gyalogosan megtenni?
2017. febr. 20. 11:49
11/12 anonim válasza:
Nos...a műtét napjáig a lágyéksérved miatt csak és kizárólag autóval jártál?
Hogy miként mész a kórházba reggel 7-re, az a te dolgod. 800 méter nem egy marathoni táv. Plusz nem 7-kor fognak azonnal kés alá tenni.
12/12 anonim válasza:
Egyszerűen sétálj be ne gondolj rá mi vár rád. Rutin műtét ez. Mondjuk én is be voltam tojva tőle, több mint 15 évig húztam az ügyet. Két hónapja volt, és tök jól vagyok. Mintha kicserélték volna a belsőmet. Az időt,front,igaz picit megérzi még, de ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!