Telviran, Herpesin szedők! Szerintetek mennyire jöhet ki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha nekem herpesz jön, tényleg egyik pillanatról a másikra. Így történt ez ma délután is. Egyik pillanatban semmi, másik pillanatban már 3 pattanás méretű herpesz. Ne is egy, áá... Azonnal bevettem egy Herpesint és 2 órája akkora maradt. Először vettem be ilyen gyógyszert, ilyenkor mi lesz, vissza szokott húzódni vagy ez még kijöhet mondjuk éjjel, mikor alszom? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinél hogy vagy. Köszi!2017. febr. 19. 17:05
1/6 anonim válasza:
Szedjél Lizin-C kapszulát, ha akkor veszed be amikor ki fog jönni, elő sem jön.
2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk eszembe jutott nekem is már 1x-2x a Lizin. Pesten hol kapok ilyet? Dm, Rossmann vagy gyógyszertár? Milyen árban van?
2017. febr. 21. 15:57
3/6 anonim válasza:
Bioboltokban, patikákban, 25ooFt körül kapható.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. febr. 21. 19:04
5/6 A kérdező kommentje:
Megvettem, és még egyszer köszi a tippet, mert nem hogy megakadályozta, hogy nagyobb legyen, de vissza is húzódott a kis dög! :) Nagyon örülök, hogy végre rá találtam valami olyanra, ami abszolút beválik és hip hop eltünteti a herpeszeimet, megkímélve a napokig tartó szenvedéstől! :D
2017. febr. 23. 20:52
6/6 anonim válasza:
Sajnos a Lizint nem reklámozzák, ezért kevesen ismerik, pedig nem csak a herpeszre jó. Amikor valamilyen vírus támadja a szervezetet nagyon hatékonyan lehet felvenni vele a harcot. Én ha úgy érzem, hogy holnap biztos náthás leszek este beveszek belőle 2 szemet , és másnapra kutya bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!