Mennyi időnként kell szedni kálciumot?
Figyelt kérdés
Kálcium pezsgő tabletta, 15 darabos, összesen 97,5 grammos. Nem csak kálciumot tartalmaz hanem D3 vitamint is.2017. febr. 18. 18:39
1/10 anonim válasza:
D3 vitamint március végéig, napi 4000NE mértékben kell fogyasztani.
Kalciumot kúraszerűen vagy csontritkulás esetén állandóan, napi 800-1200 mg mértékben.
A tabletta HATÓANYAGTARTALMÁT nézd, ne a súlyát!
2/10 anonim válasza:
Kálcium étrendkiegészítőt akkor szedünk ha nem fogyasztunk elegendő mennyiséget az elfogyasztott ételek által.Kálcium citrát formájában épül be a legjobban,karbonát formájában nem hasznosul.A D-vitamin elengedhetetlen a kálcium hasznosulásához.Anélkül többet árt mint használ.Kellene még hozzá szedni magnéziumot is.A D-vitamint egész télen pótolni kell.
3/10 anonim válasza:
De, hasznosul a karbonát is, csak nem 80%, hanem 65% körül.
4/10 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kell. Nem kell semennyit, ha normálisan kajálsz. Márpedig gyanítom, hogy adnak enni otthon, vagy szoktál magadnak főzni ezt azt. Amúgy a pezsgőtablettában alig van valami, ha az egész dobozt iszod meg sem lesz semmi bajod. Ihatod üdìtőként, de lényegében nem oszt nem szoroz.
5/10 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy nem szabad csak úgy üditőként inni mivel sok fogyasztása után veseköved lehet..
2017. febr. 18. 19:03
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy azért kezdem el szedni mert az ujjaim ill., a térdem ropognak... na jó nem annyira drasztikusan de azért mégis
2017. febr. 18. 19:04
7/10 anonim válasza:
#3 Bocsi,igazad van nem voltam elég pontos.Én úgy tudom,hogy kétszer annyi arányban hasznosul mint a karbonát.
8/10 anonim válasza:
Ez esetben ne a csontjaidat erősítsd, hanem az izületeidet. Kezdődő kopás. Porcerősítő kell.
9/10 anonim válasza:
Kálciumra minek kell a Diablo 3??
10/10 anonim válasza:
Tudom már régi a kérdés de a Diablo 3 -nak mi köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!