Miért van higany a influenza elleni védőoltásban? Egyáltalán, milyen célt szolgál?
Már bocsánat, de senki nem fog arra sok milliót elfecsérelni, hogy megbetegítse a saját nemzetét! Az ilyen oldalakat meg akik paranoid tévképzeteik vannak, nagyon veszélyesek a többi emberre, mert a butaság terjed, mint a futótűz, és nem kapják meg a gyerekek, felnőttek azt a vakcinát, ami kell nekik!
Be kellene tiltani a debíl oldalakat!
Szóval azt mondják az emberek, meg itt is páran, hogy tudatosan, nyíltan mérgezik az embereket higannyal, és ennek még nincs semmilyen jogi következménye. Értem.
Köszi 11:22-es, akkor ez most pont olyan, mint a Norbika által kokainnak "tituált" cukor :D
Pontosan ugyanilyen tévhitben van a sok ezer marha, aki nem ért a kémiához!! Tudatlanok, ostobák országa ez! És mindig EZEK csinálják a legnagyobb bajt!!
Én egyébként nem tudtam, hogy van ilyen sok marha, aki ezt gondolja a védőoltásokról, amik az egészséget hivatottak pont védeni, tehát nem annak ellenkezőjét, fogalmam sem volt róla, hogy sok marha ostoba ezeket gondolja róla, de legalább ezt is megtudtam :)
Én ennyivel lettem gazdagabb :) A többi marha meg tényleg ne oltassa be magát és a kölkét, felesleges a világnak ennyi tudatlan ostoba :D
Itt (és tulajdonképp minden más témában, vitában) igazából az a baj, hogy az emberek tudatlanul, hozzáértés nélkül posztolgatnak írogatnak számukra ténynek hitt dolgokat bizonyos témákról. Miközben jelen esetben lehet kémiából végig kettes hármas volt az iskolában, talán még meg is bukott néha.
És tényleg ez a legnagyobb baj, amit fentebb írtak, hogy Norbi leírja, hogy a cukor = kokain, akkor a Norbi és Réka rajongók mennek és hirdetik az igét. Tehát amikor a híresség, ismert személy oszt meg badarságot, na az gáz. Mindezt úgy, hogy XY éve benne van az élelmiszer iparban, és sportban. Majd amikor jönnek a hozzáértők, akkor egy másik posztban kimagyarázza magát, hogy ő miért is nem volt faék.
De már ezt eljátszotta a citromos dolgával is, aztán nem győzött magyarázkodni Zacher Gábornak, aki talán ért is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!