Őrületes viszketés. Mi okozhatja? Többi lent L/16
Gomba...
Nem szedtél antibiotikumot mostanában? Akkor hajlamos elszaporodni, mivel az antibiotikum a jó baktériumokat is kinyírja, amik felelősek az egészséges hüvelyflóráért.
Canesten kombit tudsz venni recept nélkül, helyrehozza.
Nem szedtem antibiotikumot viszit szedek gyógyszert mert vérszegény vagyok de az kétlem hogy ezt csinálná.köszönöm a válaszokat :)
Kérdező✌
Fuj nem is ertem hogy lehet raulni mindenhol a wcre.. Atyaeg. Ne csodálkozz akkor hogy ilyen gombát elkaptal.
Azért ennyire igénytelen ne legyél mar..:
#8: Korántsem biztos, hogy amiatt...
A teljes szőrtelenítés melletti tangaviselés is jó táptalaj a gombának. Műszálas fehérnemű dettó.
Nedves törülköző használata...
Sok oka lehet...
Ha ráülsz a nyilvános wc-re, az csak a bőröddel érintkezik. Nagyobb kockázat az ilyen helyen kitett wc papírt használni... (az előbb linkeltem).
Én is mindig ráülök, de csak saját papírzsepit használok... 44 éves vagyok, de még soha nem volt ezzel bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!