Hol vegyek puhább, memóriahabos matracot?
Sziasztok!
Matracvásárlás előtt állok, és régen találtam egy számomra tökéletes matracot, de már nem árusítja az ikea. Sultan Fidjetun volt a neve. 25kg/m3-as hideghab és 50kg/m3-as memóriahab(kb 5-6cm)-ból állt.
Én 181cm vagyok és kb 60-62kg, barátnőm 164cm-53kg. Nekem szerintem egy puha matrac lenne jó emiatt(hogy a kis súlyt is elnyelje), és az említett ikeás matrac is puha volt. Viszont sehol sem látok ilyet, mindenhol csak a félkemény-közepes és kemény matracokat nyomatják. Olyat szeretnék, ami mindenhol rendesen alátámaszt(pl a derékrésznél is), tehát felveszi a formám. Puhaság alatt ezt értem. A fidjetun matracba belesüppedtem, utána már keményebb volt, nekem nem tűnt puhának, de bele tudtam annyira süppedni, hogy rendesen alátámasztotta a gerincem.
Tudnátok segíteni, hol vehetnék hasonló matracot? Jó lenne, ha lenne pénzvisszavásárlási garancia rá és ez a puha hideghab + memóriahab bejött nekem, de lehet hogy más is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!