Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Első részesség, emlékek,...

Első részesség, emlékek, mennyi piától?!

Figyelt kérdés

Amikor elsőnek rúgtatok be, hány évesen volt, valami vicces emlék esetleg hozzá, és mennyit ittatok?

Én pár hónapja rúgtam be igazán, a késsőbiekben elmesélem, és a koromat is, az attól függ mennyi válasz érkezik :p

2017. febr. 16. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Én kb 13 éves lehettem. A helyi kisboltba vettünk tíz felest energia itallal. Megittuk ketten 5-5. Elmondások szerint a saját hányosomon csúsztam el, haza felé útból arra emlékszek hogy az utca csap alá dugták a fejem mert kikellet józanodni ugye 8 ra otthon kellet lenni😅 aztán otthon volt a következő emlékem anya pofozgatott annyira k.o voltam azthitte elájultam és ott alutt velem mert félt hogy hányok azt megfulladok. Másnap reggel apu "lecke" képpen pálinkát itatott velem hát jobb büntetést ki se találhatott volna esküszöm kb okádtam😅 apu jót szórakozott rajtam anyu is már csak így utolag. Jó emlék ilyenen mindenki átesik szinte.

24/N

2017. febr. 16. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Velem kb ugyanigy volt.

4 en voltunk haverok, vettünk 1,5L royal vodkát..

Fifáztunk, haveroméknál, megittuk az egyiket, ésmég egész jól voltunk csak kicsit szédültünk..

Másodikat ittuk, már a vége felé jártunk, és mindenkinek beütött..Az egyik haverom szanaszét hányt mindent, mi 3-an nembirtunk járni, majd el ájultunk, hányingerünk volt..Ráadásul haverom anyja otthon volt, és a testvére barátai is, mind azon voltak hogy minket lássanak el..Aztán hosszassan eltelt az éjszaka, másnap nagyon rossz volt 2 napig rosszul voltam..Amikor hazamentem elmondtam anyumnak, aztmondta remélem tanultam belőle:D Azóta már 1x ittam vodkát, és szinte öklendezni kezdek tőle, a torkomban ilyen hülye ízt érzek..Egy biztos, emlékezetes maradt:D 14/F

2017. febr. 16. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy nembirtam eldönteni a dolgokról hogy igaziak, vagy csak képzelődöm-e illetve mindenből kettőt láttam..Haverom anyukája álítása szerint rohangáltunk félmeztelenül az udvaron is XD
2017. febr. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!