elmult 23 évem alatt 1x se jött még a közelembe kullancs,nemhogy belém,meg amugyis utálom ha szurkálnak
2010. máj. 8. 14:41
3/12 anonim válasza:
Nem, pár éve akartam, mert kicsit megijjedtem, miután egyszerre 2 kullancs volt bennem, de az országban nem volt felnőtt oltás (ez még a híradóba is volt), de vannak vitaminok, melynek szedésének hatására a bőr olyan illatanyagokat termelnek, amit nem szeretnek a kullancsok. (pl. Boly B)
2010. máj. 8. 14:52
4/12 anonim válasza:
Nem, mivel kullancs ellen senkit nem lehet beoltani. A kullancs által terjesztett betegségek ellen vannak injekciók. Én nem vagyok beoltva ezekkel.
2010. máj. 9. 14:52
5/12 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, tehát nem. :-) Encephalitis ellen meg persze, hogy.
2010. máj. 10. 23:02
6/12 anonim válasza:
Én speciel be vagyok oltva.
2010. máj. 14. 17:25
7/12 anonim válasza:
Amennyi B-vitaminnal érintkezek a munkám során, már az emberek távol maradnak tőlem, nem hogy a kullancsok:)
2010. máj. 15. 00:25
8/12 anonim válasza:
Nem. Pont a mult héten volt nekem az első kullancsom, én magam szedtem ki :)) most sem oltanám be magam, mert nem hiszek az oltásokban amennyiben nem teljesen szükséges.
Amúgy, van olyan, hogy kullancs tapasz, ha olyan helyre mész, ami nagyon kitesz a kullancs veszélynek. Azt mondják, hogy nasznál.
21 L
2010. máj. 15. 11:01
9/12 anonim válasza:
használ. *
2010. máj. 15. 11:05
10/12 anonim válasza:
Én be vagyok oltva. És nem bántam meg. Ezt még az oltás előtt vettem észre: A kullancsok sem "szeretnek" mindenkit. Tesómmal ugyanazon a helyen voltunk, belőle több mint 10-et szedtek ki, belőlem egyet sem. rajtam csak mászott, de sosem "kóstolt" meg.
Mégis beoltattam magam. Hátránya nincs...
Van egy ismerősöm, Horváto-ban volt nyaralni, megcsípte egy kullancs. Nagyon beteg volt, majdnem meghalt. Most élete végéig oda kell figyelnie arra, hogy él, miket eszik, iszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!