Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be vagy oltva kullancs ellen?

Be vagy oltva kullancs ellen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Igazából nem szeretem az oltásokat.
2010. máj. 8. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nem

elmult 23 évem alatt 1x se jött még a közelembe kullancs,nemhogy belém,meg amugyis utálom ha szurkálnak

2010. máj. 8. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, pár éve akartam, mert kicsit megijjedtem, miután egyszerre 2 kullancs volt bennem, de az országban nem volt felnőtt oltás (ez még a híradóba is volt), de vannak vitaminok, melynek szedésének hatására a bőr olyan illatanyagokat termelnek, amit nem szeretnek a kullancsok. (pl. Boly B)
2010. máj. 8. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, mivel kullancs ellen senkit nem lehet beoltani. A kullancs által terjesztett betegségek ellen vannak injekciók. Én nem vagyok beoltva ezekkel.
2010. máj. 9. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van, tehát nem. :-) Encephalitis ellen meg persze, hogy.
2010. máj. 10. 23:02
 6/12 anonim válasza:
Én speciel be vagyok oltva.
2010. máj. 14. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Amennyi B-vitaminnal érintkezek a munkám során, már az emberek távol maradnak tőlem, nem hogy a kullancsok:)
2010. máj. 15. 00:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem. Pont a mult héten volt nekem az első kullancsom, én magam szedtem ki :)) most sem oltanám be magam, mert nem hiszek az oltásokban amennyiben nem teljesen szükséges.

Amúgy, van olyan, hogy kullancs tapasz, ha olyan helyre mész, ami nagyon kitesz a kullancs veszélynek. Azt mondják, hogy nasznál.

21 L

2010. máj. 15. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
használ. *
2010. máj. 15. 11:05
 10/12 anonim válasza:

Én be vagyok oltva. És nem bántam meg. Ezt még az oltás előtt vettem észre: A kullancsok sem "szeretnek" mindenkit. Tesómmal ugyanazon a helyen voltunk, belőle több mint 10-et szedtek ki, belőlem egyet sem. rajtam csak mászott, de sosem "kóstolt" meg.

Mégis beoltattam magam. Hátránya nincs...

Van egy ismerősöm, Horváto-ban volt nyaralni, megcsípte egy kullancs. Nagyon beteg volt, majdnem meghalt. Most élete végéig oda kell figyelnie arra, hogy él, miket eszik, iszik.

Gondold meg.... Veszíteni nem veszítesz.

2010. máj. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!