Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bedugult a fülem, mit tehetnék?

Bedugult a fülem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tegnap este bedugult mindkét fülem. Máskor is volt már ilyen, de akkor fülgyertyával elmúlt. Most viszont egyedül vagyok, és nem tudok fülgyertyázni, nem akarom leégetni a hajam...

Elmentem az ügyeletre, ahol írtak egy papírt, és nem foglalkoztak velem, elküldtek audispray-ért, ami természetesen nem volt a patikában, csak egy alternatívája, amit már vettem és nem használt...

Mit tudnék tenni? Van valami házi praktika? Megőrülök így hétfőig, mert akkor van csak füll-orr-gégészet...

23N

2010. máj. 8. 13:43
 1/3 anonim válasza:
Hát nagyon nem tudsz mit tenni,csak várni a hétfőt.Én is voltam már így,nem egyszer,tudom milyen érzés.Ha piszkálod,csak rosszabb lesz.Gyakran járok a fülészetre,gyerekkoreom óta,és még akkor(gyerekkoromban)két szabályt kellett megtanulnom:nem nyúlunk bele,nem mehet bele víz(ez azért,mert műtötték a füleimet)Szóval kitartás!Nemsokára hétfő!
2010. máj. 8. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeresen bedugul. menj el a fül-orr-gégére és ott egy kis csipesszel kiszedegetik a fülzsírt belőle, vagy már új technikával egy kis szippantóval kiszívják. Abszolút nem fáj, pár perc. Én múlt hónapban voltam.
2010. máj. 9. 00:34
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, csak várok és várok... de tuti, hogy ott meg nem kerülök sorra :) magyar egészségügy... csak tudnám az ügyeleten egyáltalán minek írtak papírt a semmiről...
2010. máj. 9. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!