Miskolcon hol található elmegyógyintézet?
Figyelt kérdés
ha miskolcon nincs, akkor valahol a "közelben" hol találhatok?2010. máj. 8. 13:40
1/6 anonim válasza:
Pszichiátriai osztályok vannak, ezeknek vannak "bentlakásos" részei is, vagy te konkrét gondozó intézetre gondolsz, vagy mire? Mire célra kéne?
2/6 A kérdező kommentje:
egyik ismerősőn rettentően furcsa lett a napokban. hiába próbálok vele elbeszélgetni. össze vissza beszél. mintha ott se lennék.. nem figyel rám. mivel elég sok dolog érte mostanában félek h valami baja történhetett.. háziorvosától kértem tanácsot és mondta h vegyek fel valami elmegyógyintézettel vagy hasonlóval kapcsolatot.. télleg féltem nagyon:S és még fiatal..
2010. máj. 8. 13:57
3/6 anonim válasza:
Családja nincsen? Nem valószínű, hogy hajlandó elmenni orvoshoz, ha nincs betegségtudata. Egyébként nem kell hozzá elmegyógyintézet, hogy megvizsgálják, a körzeti szakrendelő ideggyógyásza is megteszi, de ilyen szinten még a háziorvos is meg tudja állapítani, hogy beteg-e vagy sem. Nem narkózik? Kényszergyógykezelés ma nincsen, csak ha közveszélyes.
4/6 A kérdező kommentje:
nincsennek szülei. ez az egyik dolog ami miatt rettentően kivan. és én nem tudok róla h drogozna...:S
2010. máj. 9. 10:08
5/6 anonim válasza:
Szomszédai? Valakije csak van! Mit csinál, nem dolgozik? Töltsél vele minél több időt, ha tudsz, hogy megfigyeld, kiderítsd, mi van.
6/6 A kérdező kommentje:
megpróbálok akkor több időt veletölteni.. köszönöm a kommenteket
2010. máj. 10. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!