Epekő műtét mennyire veszélyes?
Édesanyámat fogják műteni a napokban,és nagyon aggódok.Napok óta alig tudok aludni,és nagyon nem tudok semmit erről a fajta módszerről. Az egész belsőszervet eltávolítják a kövekkel együtt, pár lyukacskán.Esetleg valakinek,vagy ismerősének volt már ilyen jellegű műtéte? Nagyon hálás lennék ha valaki el tudná mondani a tapasztalatait,a műtét "nagyságát".És talán édesanyámat is meg tudnám nyugtatni kicsit ha hallana pár nyugtató választ.
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Mint minden műtétnek, ennek is van kockázata.
Engem így,laparoszkóposan műtöttek. Más 30-40 percet volt bent, én majdnem 2 órát, mert a gyulladás miatt voltak a hashártyával, vékonybéllel összenövéseim. Itt vagyok, annyi, hogy a diétát tovább kellett tartanom, meg vannak, amiket nem fogyaszthat.
Nyugodj meg, rutinműtét.
Édesapámat műtötték hasonlóan kb 4 éve. Pár nap kórház után jöhetett is haza:) Utána csak a csövek voltak kellemetlenek neki, amik segítettek a tisztulásban(?).
Nyugodj meg, minden rendben lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!