Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epekő műtét mennyire veszélyes?

Epekő műtét mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Édesanyámat fogják műteni a napokban,és nagyon aggódok.Napok óta alig tudok aludni,és nagyon nem tudok semmit erről a fajta módszerről. Az egész belsőszervet eltávolítják a kövekkel együtt, pár lyukacskán.Esetleg valakinek,vagy ismerősének volt már ilyen jellegű műtéte? Nagyon hálás lennék ha valaki el tudná mondani a tapasztalatait,a műtét "nagyságát".És talán édesanyámat is meg tudnám nyugtatni kicsit ha hallana pár nyugtató választ.

Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2017. febr. 7. 00:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve elfelejtettem megemlíteni,hogy a műtét altatással fog zajlani.Anyukám pedig 55 éves.
2017. febr. 7. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Mint minden műtétnek, ennek is van kockázata.

Engem így,laparoszkóposan műtöttek. Más 30-40 percet volt bent, én majdnem 2 órát, mert a gyulladás miatt voltak a hashártyával, vékonybéllel összenövéseim. Itt vagyok, annyi, hogy a diétát tovább kellett tartanom, meg vannak, amiket nem fogyaszthat.

Nyugodj meg, rutinműtét.

2017. febr. 7. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Nálunk olyannyira rutin, hogy a portás végzi.
2017. febr. 7. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
7%
Egyik műtét sem kellemes de gondoljon anyukád arra, hogy még ő szerencsés, hogy nem kell vágni. Nem a lyukakon húzzák ki hanem a száján de szerintem ilyen részleteket jobb nem is tudni. Második nap már haza is mehet.
2017. febr. 7. 00:33
 5/7 anonim válasza:
66%

Édesapámat műtötték hasonlóan kb 4 éve. Pár nap kórház után jöhetett is haza:) Utána csak a csövek voltak kellemetlenek neki, amik segítettek a tisztulásban(?).

Nyugodj meg, minden rendben lesz!:)

2017. febr. 7. 12:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ mindenkinek.Kicsit megnyugodtam a dologgal kapcsolatban.Már csak azt várom,hogy túl legyünk ezen az egészen.:)
2017. febr. 7. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a műtét? Jobban van anyukád? Mindent tud azóta enni?
2017. aug. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!