Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Próbáltad már az LSD-t?

Próbáltad már az LSD-t?

Figyelt kérdés

Én már szinte mindent kipróbáltam a nyalkán és különböző pszichodelikus drogokon kívül(LSD, meszkalin)

Régóta vonz a téma és nemsokára majd szeretnék sort keríteni rá. Ha valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai ,akkor megoszthatná velem !

fred_hunter

2010. máj. 7. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam, engem inkább taszít ez a téma :D
2010. máj. 7. 14:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Pedig szerintem igazán kipróbálhatnál valami!Lehet, hogy rád férne!:)

Tiszteletben tartom a döntésedet!

De igazat megvallva sosem tudtam megérteni a hozzád hozzád hasonló típusú embereket!Akik büszkén hangoztatják, hogy ők nem !Miért tennének ilyet? De hisz ez nincs nekünk engedélyezve!Hogy fordíthatnék hátat a szabályoknak? Én helyesnek tartom, hogy megmondják nekem h hogyan éljek!Én szeretném kiérdemelni a rendszer elismerését! ÉN egy jó dolgozó vagyok!

Persze fellehet hozni indokul az egességkarosító hatásokat.

De nincs mit aggódnotok!Biztosak lehettek abban, hogy semmilyen káros anyag nem kerül forgalomba a a kormány engedélyével!Minden ami káros lenne a számunkra , az törvényileg szabályozott nem igaz?Nekünk innentől nincs is más dolgunk mint hátradőlni és erősen hinni abban, hogy az egészségi állapotunk egy fontos szempont oda fent.Hisz a rendszer van miértünk!Illetve boldogan szemet hunyunk afelett, hogy abból csinálnak pénzt amiből akarnak és , hogy már lassan egy sima étkezés is káros.

Vagy felhozhatjuk azt is, hogy kábítószerek használata lehúzza az embert.Cselekvés képtelenné teszi, és lerántja.

Nos ezzel kapcsolatban csak a magam nevében tudok beszélni. Igaz volt egy intenzív korszakom , te tovább léptem .És most itt vagyok 22 évesen , idén meglesz a diplomám ,mindig van tartalékban csajom, 4 nyelven beszélek, tele vagyok tervekkel és csodálatosan halad az életem előre!

Minden csakis tőled függ!Hazudhatsz magadnak, hogy a körülmények okozták a bajt.De te hozod meg a döntést végül!

De én ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki aljon neki kábítószerezni!:)Csak számomra például nagyon fontos, hogy az alatt az idő alatt amíg itt vagyok ezen a bolygón:)megismerjem a világot amiben élek és megtapasztaljak minden amire van lehetőségem.És nekem ne valaki más mondja meg, hogy mit érdemes kipróbálni!

Ne engedd, hogy ketrecbe zárjanak, és megmondják, hogyan cselekedj! Dönts el te magad, hogy hogyan akarsz élni!Ne hidd el egyből mindent amit megpróbálnak a fejedbe tömni!

2010. máj. 7. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:

"Minden ami káros lenne a számunkra , az törvényileg szabályozott nem igaz?"

És ha én megiszom a sósavat, mert az buli?

2010. máj. 7. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor b_zzeg h_lye vagy !:D

De én teljesen másról beszéltem egyébként...természetesen vannak nyílínvaló dolgok amiket nem teszel meg!Például egyértelmű, hogy bármennyire szeretem a természetet, nem puszilok meg egy méhkast MER MEG_ASZNAK a MÉHEK!

2010. máj. 7. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

"De én ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki aljon neki kábítószerezni!:)"

Nem vagyok hülye, ez csak egy példa volt, erre a rettentő okos kérdésre.

2010. máj. 8. 13:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Nos, nem is gondoltam teljesen komolyan , hisz nem ismerlek! Az csak egy reflexió volt a cementedre...

Egyébként meg, ha nem érzed az iróniát az általad előzőleg kiemelt kérdésemben( és szövegkörnyezetében) akkor nincs is miről beszélnünk!

Vagy én fejeztem ki magam rosszul...De inkább az előző lehetőség felé hajlanék :)

2010. máj. 8. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert te bizots nagyon érzed a "rendszer" szorítását... Még LSD-re is van pénzed.
2010. máj. 8. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, bocs az LSD-n kívül minden másra.
2010. máj. 8. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy a drogosok miért nem értik meg, hogy annak emberek, akik józanul is tudják élvezni az életet, nem kell nekik mindenféle sz@r anyagra pénzt kidobni.
2010. máj. 8. 16:52
 10/10 hhbb válasza:

Hello.

És az LSD-hez hogyan akarsz hozzájutni?

Honnan tudod, hogy nem valami szemetet adnak majd neked?

2011. dec. 5. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!