Miért nem alszok mélyen?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja kezdődött. Eddig mindig az volt, hogy elaludtam, bumm sötétség, aztán reggel könnyen fel tudok ébredni. Nem igazán emlékeztem az álmaimra, maximum néha egy-kettőre. De mostanában az összesre. Ráadásul borzasztóan nagy baromságok, sokszor rémálmok is, pedig utoljára kiskoromban voltak rendszesen rémálmaim. Nem érzem pihentetőnek az alvást és nehezen is kelek fel általában. Miért emlékszem az összes álmomra? Hiányzik az jó érzés, amit egy végigaludt éjszaka után éreztem, álmok nélkül. Plusz sokszor fel is ébredek éjszaka. Nem lakom zajos környéken, erős fények sincsenek, és nem is wc-re megyek ki. Egész egyszerűen csak felébredek és gyorsan visszaalszom. Próbáltam már mindent. Sportolok, szellőztetek gyakran, nem alszom túl melegben és nem is eszek közvetlenül lefekvés előtt. Még levendula párnám is van. :D Vagy ez fejben dől el és a lelkemben kéne lerendeznem valamit?2017. febr. 4. 12:15
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, de ha így folytatódik, akkor talán még esélyt is adok neki. :D
2017. febr. 4. 14:16
3/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen gondom van. Konkrétan nem tudok elaludni. 11 óta. Még mindig fent vagyok. Eddig csak az volt mint nálad most meg abszolut sehogy se tudok aludni. Megőrülök tőle..
4/6 A kérdező kommentje:
Én könnyen el tudok aludni, inkább az alvás minőségével és a rengeteg megmaradó álommal van gondom.
2017. febr. 6. 16:15
5/6 anonim válasza:
Citromfu teat probald ki. Elaltat szepen,es reggelig semmire se ebredsz fel. Nagyon melyen lehet tole aludni. De 3 hetnel ne idd tovabb. Kuraszeruen kell inni
6/6 anonim válasza:
Ez lelki eredetű gond lehet. Stresszelsz mostanában valamin? Szomorú vagy? Egyedül érzed magad? Ha valami probléma van, beszélj róla a barátaidnak, add ki magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!